ΜΑΜΟΥΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα στην Αθήνα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποφοίτησα ως Ανθυπολοχαγός Εφοδιασμού και Μεταφορών. Σίμαι απόστρατος με την βαθμό του Ταξίαρχου . Υπηρέτησα σε Μονάδες και Επιτελεία ως Διοικητής και Διευθυντής στο εσωτερικό, στην παραμεθόριο (Έβρο, Μυτιλήνη, Ρόδο) και την Κύπρο.

Μου απονεμήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαμνημονεύσεις  και διακρίσεις που αφορούν την καριέρα μου. Συγκρότησα και οργάνωσα την αποστολή της Ελληνικής Δύναμης της Βοσνίας ως Διοικητής. Ως Διευθυντής του Στρατιωτικού γραφείου και Επικοινωνιακής πολιτικής του ΥΠΕΘΑ ασχολήθηκα με Οργάνωση ημερίδων με θέματα νεολαίας και επαγγελματικού προσανατολισμού, με στήριξη υλοποίησης και προβολής δομών όπως το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή σε συνέδρια, με θέματα απόδημου Ελληνισμού, Περιβάλλοντος, ειδικών επιστημών και Πολιτισμού καθώς και με διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών δρώμενων και ομιλιών με συμμετοχή κοινού, στελεχών και στρατιωτικού προσωπικού.

Επίσης οργάνωση για θέματα πολιτισμού και τέχνης της πόλης της Θεσσαλονίκης . Από τις 24 Μαΐου 2018 είμαι τακτικό μέλος στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών.